Becuri cu LEDSubcategorii Becuri cu LED
Produse pe pag:
Sortare după:


Becurile economice cu led Magic LED sunt cunoscute datorita avantajelor oferite si, totodata, preturilor accesibile tuturor celor care vor sa aduca un plus de confort si lumina in casa lor.
Nu contin mercur, gaze toxice si au o durata de viata indelungata (peste 50.000 ore de functionare). Printre alte beneficii se mai enumera si:
  • Consum redus de energie;
  • Nu emit radiatii ultraviolete;
  • Reducerea poluarii de lumina;
  • Rezistenta la socuri, apa si praf;
  • Lumina produsa nu este obositoare;
  • Design elegant.
Magazinul nostru va sta la dispozitie cu o serie variata de becuri led ieftine, pornind de la un pret de 16 lei, suma ce reprezinta costul unui bec LED E14 cu urmatoarele caracteristici: producator V-TAC, dimensiuni: Ø37xH107mm, unghi fascicul de lumină: 270 grade, culoare flux luminos alb cald.
 
In functie de puterea pe care o au becurile (4w, 6w, 7w, 10w, 12w, 13w, 15w, 20w, 22w, 40w si soclul acestora (E27, E14, E24) preturile ajung  pana la 129,99 lei, costul unui bec de dimensiuni  Ø120xH212mm, cu o durata de viata de peste  30.000 ore si o putere de 4w.
 
Becurile cu led Magic LED ofera o lumina calda si prietenoasa pentru orice tip de incapere.
 
Sortimentul nostru de becuri cu led V-TAC permite fiecarui proprietar sa creeze tipul de ambianta potrivit pentru locuinta sa. Becurile au un design ergonomic, fapt ce permite iluminarea pe un unghi de pana la270 de grade.
 
Diferenta calitatii produselor noastre fata de celelalte de pe piata o dovedeste raportul calitate/ pret excelent si eficienta luminoasa foarte ridicata (peste 90 lumeni/watt).
 
Consultantii nostri sunt bucurosi sa vina in intampinarea dumneavoastra cu mai multe detalii privind alegerea becurilor economice Magic LED, in functie de cerintele pe care le aveti.
 
Cumpara cu incredere becuri cu LED de la Magic LED si astfel, economistesti energie si protejezi natura!