Managementul datelor personale

Această pagină vă oferă instrumentele de gestionare a datelor dvs. personale, care sunt stocate în magazinul nostru.
După efectuarea unei solicitări, un e-mail vă va fi trimis cu un link pentru a autoriza solicitarea.

Primirea datelor personale.

Vă vom trimite o copie a tuturor datelor dvs. personale pe care le deținem. De asemenea, datele vor fi într-un format comun care poate fi citit automat, astfel încât să le puteți utiliza pentru a le transmite unui alt colector de date la alegere.

Editare/Corectare date

Pentru a vă edita datele personale, trebuie să vă autentificați în contul dvs.

Ștergerea datelor

Datele dvs. personale, inclusiv contul și toate informațiile conexe (bonusuri, puncte de recompensă, istoricul comenzilor etc.) vor fi eliminate în totalitate din magazinul nostru. Dacă datele mai sunt necesare pentru ca noi să prelucrăm comanda dvs. sau să îndeplinim obligațiile care vă revin în baza contractului dintre noi (returnarea unui produs, rambursare de bani etc.), nu vom putea satisface o astfel de solicitare.

Restricționează procesarea datelor.

Restricția procesării datelor este o alternativă la ștergerea datelor: vom continua să stocăm datele dvs., dar nu le vom prelucra până când nu ridicați restricția. Nu veți putea accesa contul dvs. până nu va fi ridicată restricția. Dacă datele mai sunt necesare pentru ca noi să prelucrăm comanda dvs. sau să îndeplinim obligațiile care vă revin în baza contractului dintre noi (returnarea unui produs, rambursare de bani etc.), nu vom putea satisface o astfel de solicitare

Anularea restricționării procesării datelor.

Restricțiile privind prelucrarea datelor dvs. personale vor fi ridicate și suntem capabili să le prelucrăm.

Retrageți consimțământul

Retragerea unui consimțământ de prelucrare a datelor dvs. personale, colectate pe baza consimțământului (de exemplu, în scop de marketing direct) înseamnă că vom înceta prelucrarea acestor date în scopuri acordate de consimțământ și dacă nu avem obligații legale față de dvs., cum ar fi prelucrarea comenzilor. , toate datele dvs. personale vor fi eliminate din magazinul nostru (contul dvs. și toate informațiile conexe: bonusuri, puncte de recompensă, istoricul comenzilor etc.)
Email address will be used to identify your personal data in our store and to send an authorization code to